Gerelateerde berichten

ENW-dag 2017

Tweejaarlijkse netwerkdag van het Expertise Netwerk Waterveiligheid (ENW) voor iedereen die affiniteit heeft met het ENW en dus met waterveiligheid. Een dag vol interessante sprekers en discussies op het gebied van waterveiligheid.

Gastsprekers zijn onder meer voorzitter Gert Verwolf van het ENW, Mattie Busch, afdelingshoofd Waterveiligheid bij Directoraat-Generaal Ruimte en Water en Albert Klein Tank, klimaatonderzoeker bij het KNMI en bijzonder hoogleraar aan Wageningen University, gespecialiseerd in onderzoek naar klimaattrends en de ontwikkeling van klimaatscenario’s.

Berthe Brouwer (dijkversterkingsproject Marken) en Bert de Wolff (dijkversterkingsproject Eemshaven-Delfzijl) gaan samen met de heren Ruben Jongejan en Cor Bisschop, beide adviseurs van het Kennisplatform Risicobenadering KPR, in op het thema ‘ontwerpen met de overstromingskans en nieuwe kennis.

In de middag vinden parallel interactieve sessies plaats over drie strategisch-thematische adviezen die het ENW heeft opgesteld. Iedere sessie wordt tweemaal gegeven.


(Waterforum Online)