Gerelateerde berichten

Wateropleidingen

 

Wateropleidingen brengt praktijkgerichte waterkennis op een hoger peil

Nederland is door zijn bijzondere ligging een echt waterland. Ons land staat daarom wereldwijd hoog aangeschreven om zijn waterkennis. Gepassioneerde en goed opgeleide professionals maken het verschil in de watersector en vormen daardoor het ‘Human capital' voor Nederland als waterland. Wateropleidingen is dé onafhankelijke en innovatieve vakopleider voor de watersector in Nederland die praktijkgerichte en actuele waterkennis op een hoger peil brengt.

 

Onze missie

Wateropleidingen bouwt vol passie mee aan een goede toekomst van de watersector. Hoe? Door met up-to-date vakopleidingen waterprofessionals naar een nog hoger kennisniveau te brengen. We verzamelen in de praktijk nieuwe kennis én laten deze door waterprofessionals zelf overdragen. Hierdoor wordt de kennis binnen waterorganisaties geactualiseerd en verbeterd.

 

Lees meer 

 

Downloads:
Trefwoorden:
Waterzuivering, Waterbeheer, Stedelijk waterbeheer, Riolering, Opleidingen, Onderhoud en beheer, Legionella - beheersplan opstellen, Drinkwatervoorziening, Drinkwaterbehandeling, Afvalwaterbeheer